Onderhoud van uw gaswandketel?

Maar liefst 70% van de energiekosten van een gemiddeld gezin gaat naar het verwarmen van de woning. Redenen genoeg dus om te zorgen voor een efficiënte verwarmingsinstallatie. Door het wettelijk verplichte en regelmatige onderhoud van uw gasketel zorgen we voor een optimale werking van uw installatie en beperkt u kosten door rendementsverlies. Wist u dat een slecht onderhouden ketel al gauw 10% meer verbruikt?

Centrale_verwarming.jpg

Een nieuwe condenserende gaswandketel spaart geld uit

Oudere verwarmingssystemen zijn vaak minder energie-efficiënt en verbruiken meer brandstof om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren. Door te upgraden naar een modernere, energiezuinige condenserende gaswandketel, kun je je energieverbruik drastisch verminderen en de bijbehorende energiekosten verlagen.

Niet elke woning is klaar voor een warmtepomp. Het vernieuwen van uw gasinstallatie is dus zeker nog interessant!  Het geeft u ook de tijd om uw woning warmtepompklaar te maken.

air-conditioner-compressor-installed-on-the-wall-2024-04-04-15-47-39-utc.jpg

De betrouwbaarheid van een nieuwe installatie

Oudere verwarmingssystemen vereisen doorgaans meer onderhoud en reparaties na verloop van tijd. Het upgraden naar een modern systeem kan de behoefte aan frequente reparaties verminderen, wat kan resulteren in lagere onderhoudskosten.

Moderne verwarmingssystemen zijn voorzien van modulerende thermostaten al dan niet met smartphone-apps voor afstandsbediening. Dit zorgt voor een meer energie-efficiënte regeling waarbij het verbruik nog eens een 5% kan dalen.

pipes-on-wall-2023-11-27-05-31-09-utc.jpg

De voordelen van een nieuwe condenserende gaswandketel

Verhoogd Comfort

Nieuwe gaswandketels met bijhorende thermostaat zorgen voor een efficiëntere verwarming. Een goede inregeling bij de opstart van uw nieuwe installatie zorgt trouwens ook nog eens voor een beter comfort én lager verbruik!

Denk aan de toekomst en geef uzelf meer tijd

Door nu te investeren in een nieuwe gaswandketel en het bijhorende mindere verbruik, zorgt u er voor dat u de tijd hebt om uw woning voor te bereiden op een eventuele overgang naar een warmtepomp binnen 10-15 jaar.

Besparing op lange termijn

De  investering in een nieuw centraal verwarmingssysteem wordt na verloop van tijd gecompenseerd door lagere energie- en onderhoudskosten. Dit vertaalt zich in aanzienlijke kostenbesparingen gedurende de levensduur van het systeem.

De voordelen van een nieuwe gaswandketel samengevat

Het upgraden naar een nieuwe condenserende gaswandketel levert directe voordelen op zoals kostenbesparingen en verbeterd comfort, terwijl langetermijnvoordelen zich vertalen in voortdurende besparingen en milieuvriendelijkheid. De belangrijkste redenen om over te schakelen zijn verbeterde energie-efficiëntie, verhoogd comfort en milieubewustzijn. Het is nog steeds een waardevolle investering voor jouw huis en de planeet.

Neem contact met ons op

Vraag een offerte, interventie, onderhoud, of informatie

Wij komen ter plaatse bij elke offerte! Steeds op maat van de klant!

Gratis offerte

© 2024 Demeyer Steven. Webdesign by Puzzle